Japansk Cosmo Lifting

Et naturligt ansigtsløft

Japansk Lifting er en effektiv, behagelig og naturlig metode der kan afhjælpe ansigtets ydre tegn på ældning samtidig med at kroppen afbalanceres og afstresses. Du gør noget godt for ansigt, krop og sjæl i en og samme behandling.

Behandlingen kombinerer Ansigts Refleksterapi, akupressur, lymfedrænage og dyb ansigtsmassage. Der løsnes op for muskelspændinger, og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer.

Havde en fantastisk oplevelse i forbindelse med en Japansk lifting behandling hos Zoneogmassage – velværen sad i krop og ansigt hele dagen – afsted og prøv det – du er i meget trygge hænder!

Benedicte

Ved hjælp af 2 forskellige massager med lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv samt stimulering af 25 akupunkturpunkter og drænage af lymfesystemet, styrkes strømmen af energi gennem meridianerne og påvirker hele kroppens energisystem, så både ansigtet og kroppen afbalanceres. Gløden og udstrålingen i ansigtet fornyes og hævelser samt fine linjer og rynker reduceres. Samtidig løsnes der op for ansigtets muskelspændinger.

Allerede ved den første behandling, føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigtsløftning” .

Japansk Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Det er naturligvis for både mænd og kvinder.

Behandlingen består af 3 dele

Del 1

  • Huden renses af med naturlig Hyben Rense Lotion
  • Dybderensende maske af hvid jord påføres blidt med bløde og glatte pensler (hvis tilvalgt)
  • Ansigtet påføres en lækker hybenkerneolie
  • 25 akupressurpunkter stimuleres i ansigtet
  • Ansigtszoneterapeutisk massage, der aktiverer og afbalancerer organzonerne i ansigtet

Del 2

  • Japansk Lifting massage samt konstant lymfedrænage for bl.a. at fjerne væskeophobninger samt affaldsstoffer

Del 3

  • Der lægges en opstrammende hyben liftingmaske (hvis tilvalgt)
  • Huden påføres salt og masseres med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal.
  • Behandlingen afsluttes med en lækker, effektivt beskyttende ansigtscreme 

Din garanti for den originale metode

Jeg er certificeret behandler i den metode, der er udviklet af Lone Sørensen. Det er din garanti for at behandlingen er den originale metode, også kaldet Japansk Cosmo Lifting.

Metoden stammer originalt fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. Den er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi Sorensensistem™, der sammen giver en naturlig behandling af ansigtet og samtidig normaliserer kroppens funktioner

Produkterne der anvendes under behandlingen, er originale produkter fra IncaEarth by Lone Sørensen, beregnet til Japansk Lifting